Waarom Houtovens van O-Forno?

O-FORNO: Dé Beste Houtovens

8 Redenen om te kiezen voor een de ovens van O-FORNO

De O-FORNO houtgestookte steenovens zijn het perfecte instrument om een unieke kookervaring te creëren. De houtovens zjin geschikt om in de Belgische weeromstandigheden te trotseren zonder enig verlies van kwaliteit. Verder vindt u nog acht voordelen van onze houtovens.

  1. De ovens worden kant en klaar geleverd en zijn direct gebruiksklaar.
  2. O-FORNO houtovens hebben een zéér lange levensduur. De gebruikte materialen zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden en grote temperatuurswisselingen.
  3. Omdat het voedsel niet in direct contact komt met vuur, worden schadelijke dampen en verbrand eten voorkomen.
  4. Door een optimale circulatie van de hete lucht, wordt de warmte efficiënt verdeeld en worden de gerechten snel en gelijkmatig gaar.
  5. De opwarmtijd is kort en zowel vermogen als rendement zijn zeer hoog. Er wordt weinig hout verbruikt, de hitte wordt optimaal gebruikt en de buitenzijde van de oven wordt niet meer dan handwarm.
  6. De ovens beschikken over meerdere niveaus, waardoor de toch al grote capaciteit wordt vermenigvuldigd. Er is voldoende ruimte voor het bereiden van meer gerechten tegelijk en in een royale hoeveelheid. Indien gewenst kan er ook een spit geïnstalleerd worden.
  7. Een O-FORNO houtoven maakt het mogelijk om tal van verschillende gerechten te bereiden door gebruik te maken van verschillende fasen tijdens het stookproces. De houtoven blijft uren lang op temperatuur, en de oven reinigt zichzelf door de hitte.
  8. Een O-FORNO is zeer eenvoudig in gebruik, net zoals een elektrische oven, maar heeft de voordelen van een traditionele houtoven.

Pizza oven kopen

Een houtgestookte steenoven kopen of laten maken op maat? Dan bent u bij O-Forno aan het juiste adres. Klik op onderstaande knop voor meer informatie omtrent ons aanbod houtovens.

Pizza oven huren

Nog niet overtuigd over de vele voordelen van een traditionele houtgestookte steenoven? Laat hem leveren en installeren voor één of meerdere dagen en test ze zelf, of kom de ovens bekijken bij ons ter plaatse.

Geniet van de heerlijk authentieke smaken van een houtgestookte steenoven.

Traditionele Houtgestookte Pizza ovens

Interesse in één van onze houtovens? Of heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons vrijblijvend!